The verificare istoric auto Diaries

De aceea ar trebui sa ceri mereu vanzatorului seria de saiu a masinii pe care vrei s-o cumperi. Decodeaza seria de sasiu si compar-o cu informatia furnizata de vanzator. Dotari

De atunci, Aivaras a scris pentru varied reviste articole despre orice fel de obiect treatment are o pedala de accelerație. Are o slăbiciune pentru mașinile treatment au sigla Alfa Romeo.

Verificăm milioane de înregistrări ale agențiilor internaționale și locale de impunere a legii ca să ne asigurăm că un vehicul n-a fost furat din nici o țară.

AutoDNA este unul din liderii in servicii de raportare a istoricului vehiculelor rulate din Europa si SUA. Acceseaza cunostintele si expertiza noastra si verificare vin tale in detaliu.

La fiecare verificare de istoric a unui vehicul strângem și procesăm informații din peste 900 de surse de date la nivel international – o procedură complicată pentru un raport simplu și intuitiv.

Pentru masinile aduse din alte tari, istoricul daunelor poate fi verificat prin intermediul serviciilor similare oferite de autoritatile auto din acele tari.

Verificați întotdeauna seria de șasiu/numărul VIN înainte de a cumpăra un vehicul pentru a evita riscuri și pericole, cum ar fi:

Având în vedere popularitatea masinilor din Germania, comercianții de vehicule 2nd hand se axează pe importul din această țară, aducând modele din orice clasă și pentru orice buget. Totuși, simplul fapt că masina provine dintr-o locatie ”de prestigiu” nu ar trebui să fie suficient pentru a fi sigur de achiziție.

Economisire de timp Un raport permite separarea preliminară a mașinilor bune de cele cu defecte ascunse, așa-numitele“lemon cars and trucks”. Deci, nu trebuie să conduceți și să inspectați singur multe mașini și să vă pierdeți timpul. Protejați-vă împotriva unei achiziții proaste Investiția în raportul autoDNA aduce profit chiar și pentru câțiva lei , deoarece vă protejează de cumpărarea unei mașini care ar putea fi, de exemplu, după o daună totală și necesită sume enorme de bani pentru reparații.

kilometrajul dat înapoi este cea mai frecventă înșelătorie la vânzarea autoturismelor second hand

Află care sunt cele mai importante elemente la care trebuie să fii atent atunci când cumperi o mașină

Astfel, poti avea incredere in informatiile primite si poti lua decizii in cunostinta de cauza in ceea ce priveste achizitionarea masinii.

Accesarea serviciului site web de verificare istoric auto carvertical.com este simpla si facila. Tot ce trebuie sa faci este sa introduci numarul de identificare al vehiculului (VIN – Automobile Identification Variety) in aplicatia sau web-site-ul lor.

Te rugam sa tratezi informatiile ca indiciu si sa verifici actualizarea lor cu institutiile abilitate (inclusiv departamentele de politie) sau cu experti independenti. Nu uita - daca vehiculul pe treatment il verifici a fost raportat furat, te rugam sa te adresezi de urgenta politiei. Poti contribui la recuperarea masinii si pedepsirea faptasilor.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “The verificare istoric auto Diaries”

Leave a Reply

Gravatar